"Vi hjælper dig, der er midt i livet, med at forvandle ubalancer i krop og sind, til LETHED og GLÆDE i via coaching, kostændring, træning og traumeterapi.

Vores tilgang er holistisk og ser det hele menneske, så du får de redskaber der fungere bedst for dig"

HANNE
Jeg har selv i mange år kæmpet med yo-yo vægt, døjet med lavt selvværd og har haft forskellige fysiske skavanker. Tilbuddet om et kunstigt knæ i 2010 fik mig til at vågne op til livet. Jeg valgte mig selv til. Det blev til en fantastisk personlighedsrejse, et vægttab på 25 kg og kom ud af stresshullet. Som personlig træner og livsstilsmentor, hjælper jeg dagligt mennesker med at opnå et varigt vægttab. Jeg hjælper dig med at opnå større livsglæde og livskvalitet gennem en selvkærlig livstilsændring der både løfter dit sind og din krop til et nyt bevidsthedsniveau. Slippe fri af gamle fastlåste mønstre og overbevisninger som spænder ben for dig og som påvirker dig negativt. Krop, sind og sjæl hænger sammen og vil påvirke dit privat liv og arbejdsliv i positiv retning, når du husker at tage vare på dig.

ASGER
Som traumeterapeut, livsvejleder og gusmester, er min vigtigste opgave at hjælpe andre mennesker med at slippe fri af fastelåste og uhensigtsmæssige mønstre. Med min baggrund som politikommissær, har jeg en stor viden om krisehåndtering, samt behandling af traumer herunder PTSD. Jeg har adskillige gange, igennem mit lange ”politiliv” stået i opgaver, til tider af voldsom karakter. Derfor har jeg nu et ønske om at hjælpe andre mennesker, der på den ene eller anden måde, skal hjælpes igennem en svær tid på det personlige plan således, at de igen kan finde balancen i deres liv. Personligt er jeg far til 3 voksne børn og morfar til hele 5 børnebørn. I min fritid nyder jeg ofte naturen, som er stedet, hvor jeg henter fornyet energi. Jeg vinterbader og styrketræner, for at holde mig frisk i krop og sind.

Body-Invest

“Hanne er den sparringspartner jeg altid har ledt efter.

Jeg har opnået et vægttab og en flot holdning. Jeg er blevet glad for mit spejlbillede.

Mine kollegaer har gjort mig opmærksom på at jeg har fået en skøn udstråling, er blevet afbalanceret og nærværende.”

Body-Invest

“Forløbet hos Hanne har givet mig kropsbevidstheden og glæden ved min krop tilbage. Min selvtillid er boostet, noget mine opgivelser har bemærket og kommenterer flittigt på.

Overskuddet og livslysten i hverdagen er vendt tilbage og nu er det ingen sag at være fyldt 50 :)

Hanne evner at få det bedste frem i mig, tak.”

Body-Invest

“Var det ikke for Hanne, havde jeg ikke kunnet passe mit fuldtidsarbejde i dag!

Både krop og psyke har fået en gennemgang, bearbejdning og redskaber for at komme videre.

Resultatet er en lettere og stærkere krop, samt sundere og mere målrettet psyke. Tak for dig Hanne!!”