Udviklingsforløbet

Personligudvikling og en sund krop

Som sygeplejerske, personlig træner, og livsstilsmentor hjælper jeg dig, som er midt i livet, med at forvandle ubalancer i krop og sind til bedre sundhed og livsglæde via mental værktøjer, kostændring og motion. 

Min tilgang er holistisk, jeg ser det hele menneske, så du får redskaber der fungere bedst til lige netop dig.

Gennem de sidste mange år, har jeg hjulpet rigtig mange både kvinder og mænd med at opnå et varigt vægttab, gennem mental træning, nye vaner og mønstre, samt personligudvikling. 

Du lærer at behandle dig selv med kærlighed og respekt. Det giver dig et rigt liv med glæde og overskud. 

At indarbejde nye vaner, og holde fast i dem, kræver tid. Derfor anbefaler jeg at du vælger et forløb, hvor vi sammen arbejder med dig i fokus.

Fra hjernetræt og kort lunte til et liv i overskud med livsglæde og så meget bevidsthed omkring hende selv

"Fysiske udfordringer og lavt energiniveau. Jeg havde længe tænkt på at kontakte Hanne men undskyldningerne stod i kø. Mest af alt var jeg nok bange for at et andet menneske skulle se al den usikkerhed og sorg der lå gemt bag min facade, der var pyntet med et smil.
Hanne så lige igennem mig og hun fik mig til at drage omsorg for den jeg er. Og det var lige hvad jeg havde brug for. Hanne har formået at give mig selvindsigt og selvglæde. Jeg er i dag et langt bedre sted både fysisk og psykisk. 15+ kilo lettere men vigtigst af alt: jeg er glad. Jeg kan ikke andet end at give Hanne mine bedste anbefalinger."

Det kan også lykkes for dig, at opnå en sund krop og mere glæde uden, at gå på kompromis med livets fornøjelser

Vægttab og for sidste gang men på en selvkærlig måde.

Kender du det at, du er træt af kroppen og de overflødige kilo. Du er drænet for energi, hverdagen er presset og sofaen overfalder dig om aftenen. Du ved at du nedprioriterer dig selv, men har ikke overskuddet til dig.

Måske du også har ramt overgangs alderen eller blot er et sted i livet, hvor du føler dig træt og frustreret. Du ved der er mere til dig men aner ikke hvor du skal starte.

Måske du har forsøgt at tabe dig før, slår dig selv i hovedet, og din travle hverdag gør at du er endt i quickfix løsninger eller dårlig livsstil.

Din krop er din bedste ven og sladre om hvordan du har det

Vid at du er ikke alene om, at synes det er svært. Jeg har selv været der og idag tabt 25 kg og fået et fantastisk let og selvkærligt liv. Dine følelser sladre, du skal blot lytte.

Forløbet er for dig der er klar til:

  • Livsenergi, livsglæde og handlekraft
  • En sund og levende krop
  • Personligudvikling og stort mentalt overskud
  • Et varigt vægttab/stabil vægt

Det er både en workshop, hvor du vil lærer dig selv bedre at kende samt fysisk træning med mig. Du vil komme dine dårlige overbevisninger til livs, lære at prioritere dig selv, og får viden om hvilken kost er godt for dig. Du vil være i trygge rammer, hvor jeg giver kontinuerligt forståelse og støtte, så du opnår sundhed, glæde og en krop du er glad for fysisk samt mentalt overskud.

Der findes ingen hurtige løsninger, men med en langsigtet plan, vil du generobre dit liv og sætte kurs mod et lykkeligt og harmonisk liv.

Body-Invest

“Fysiske udfordringer og lavt energiniveau. Jeg havde længe tænkt på at kontakte Hanne men undskyldningerne stod i kø.

Mest af alt var jeg nok bange for at et andet menneske skulle se al den usikkerhed og sorg der lå gemt bag min facade, der var pyntet med et smil.

Hanne så lige igennem mig og hun fik mig til at drage omsorg for den jeg er. Og det var lige hvad jeg havde brug for. Hanne har formået at give mig selvindsigt og selvglæde.

Jeg er i dag et langt bedre sted både fysisk og psykisk. 15+ kilo lettere men vigtigst af alt: jeg er glad. Jeg kan ikke andet end at give Hanne mine bedste anbefalinger.”

Body-Invest

“Jeg har netop afsluttet mit 20 ugers forløb hos Hanne.
Det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv! Og faktisk også det bedste jeg har gjort for min familie!
Jeg har fået en ny livsstil, en ny måde at leve mit på. Jeg træner et par gange i ugen og jeg spiser sundere. Men der er plads til at kunne nyde livet! Jeg er blevet bevidst om min krop, og jeg er nu klar over hvor meget det fysiske og mentale hænger sammen.

Hanne har vist mig vejen og givet mig redskaberne til denne kæmpe forandring, og at hendes personlighed er skøn, gør kun timerne hos Hanne endnu bedre!

Til dig, der sidder og overvejer et forløb hos Hanne, spring ud i det!
Det kommer uden tvivl, til at det bedste du gør for dig selv! Og det er en investering for resten af livet!”

Body-Invest

“Med Hanne som "makker" tabte jeg 18 kg (og 18 år i body age) på 18 uger.

Efter forløbet hos Body Invest har jeg smidt de sidste 5 kg og er klædt på til at kunne fastholde mit vægttab og gode træningsvaner.

Hannes styrke er at hun kan finde de redskaber der passer til den enkelte for at opnå blivende vægttab og en sundere krop (og sjæl).”