Coaching og bevidsthedsarbejde

Er du klar til forandring og ansvar. Vidste du at vi har 2 % bevidsthed resten kører fra vores gamle programmer i underbevidsthed. Programmer du har arvet fra omsorgspersoner eller fået tillært.

Min tilgang til forandring er hele vejen rundt om dig. Både krop, sind og sjæl.

Jeg har fokus på at du skaber fremdrift, så du står stærkere og mere bevidst i dig efter endt forløb. Du kan skabe forandringer i livet med klarhed, viden og inspiration.

Jeg støtter dig og sørger for, at du er i trygge rammer og rummer hele dig. For at skabe resultater, må du slippe det, der ikke længere giver dig noget. Du skal også være villig til at komme ud af komfortzonen,  og støtte dig hele vejen. Coaching giver dig mulighed for at skabe nye indsigter via viden og inspiration. Du får bevidstheden mere i spil, så du opnår større personlig indsigt. Kun derigennem skaber du varige ændringer og når dine personlige mål og visioner, uden at kæmpe.

I dit sind ved du meget, men magien sker i bevidstheden. Jeg guider dig, så du får din power hjem til dig. Der skal være balance mellem dine energi. Der hvor du stråler, kommer i flow og lever mere i overensstemmelse med den du er og inderst inde ønsker at være.

Jeg bruger coaching, NLP teknikker, kognitive principper og åndedrættet.

        Er du klar til at skabe forandring, så kontakt mig.

Som personlig mentor hjælper jeg dig med:

favicon-32x32  At finde en retning for din rejse.

favicon-32x32 At hjælpe dig til at, skabe mere egenomsorg, og ny viden omkring dig selv, så du kommer tættere på dine drømme og mål

favicon-32x32  At udfordre dig, så du flytter dig fra det der ikke virker.

favicon-32x32  At hjælpe dig til indsigt og klarhed omkring dig, så du kan udnytte din personlige handlekraft fremfor frygt.

favicon-32x32  At give dig de værktøjer, der beriger dit liv, så du bliver glad fra hjertet og kommer i overskud.

favicon-32x32  At lærer dig hvordan du skaber balancen i dig fra et kærligt sted.

favicon-32x32  At møde dig, der hvor du er og give sparring og positivt indspark.

Sidder du fast og gentager dig selv igen og igen? Så er du ikke alene. Vi har alle noget med fra fortiden, som kan lave benspænd for, at komme frem i livet. Uanset om du er landet i en livskrise, stress ramt, sidder fast og føler dig tom inden i, eller har svært ved at tabe dig, så ligger der et gammelt mønster du ikke kan se. Få nye øjne på dig selv med coaching, slip fri af gamle vaner, tanker og handlemønstre.

I mødes i min klinik i Sønderborg eller online.

Forandring skaber forvandling, tag ansvar og book en tid.


Hanne Coach