Hanne Michelsen 

Personlig 

træner & coach

i krop og sind

"Jeg hjælper kvinder og mænd, der er midt i livet, med at forvandle ubalance i krop og sind til LETHED og GLÆDE i via coaching, kost og træning.

Min tilgang er holistisk og ser det hele menneske, så du får de redskaber der fungere bedst for dig"

LIDT OM MIG

Mit vigtigste livsformål er at være en god og kærlig mor. Jeg har to skønne drenge, en lille hund Bailey og er natur menneske. I naturen finder jeg min ro.

En hård opvækst gjorde at jeg i mange år spiste på mine følelser. Jeg har kæmpet med yo-yo vægt, døjet med lavt selvværd og har haft forskellige fysiske skavanker.

På et tidspunkt kørte mit liv på autopilot. Jeg havde ikke spor fokus på mig selv, min krop, sind eller sjæl. Alle andre var vigtigere end mig selv.

Tilbuddet om et kunstigt knæ i 2010 fik mig til at vågne op til livet. Jeg valgte mig selv til. Det blev til en fantastisk personlighedsrejse og et vægttab på 25 kg, der bragte mig til her hvor jeg er i dag. En rejse der lærte mig meget om livet.

Min rejse som startede i 2010. Med en baggrund som sygeplejerske gennem 25 år vidste jeg godt at kost og træning var vigtig for min sundhed. Jeg havde gennem mit job set skræmmende følger af ikke at passe på sit helbred.

SPECIALIST I LIVET
For at få mig selv i mål tog jeg uddannelser inden for ernæring, smerter, mobilitet/fysisk træning og byggede ovenpå med en master coach uddannelse og psykologi kurser. 

Jeg interesserede mig for kroppen og i 2014 åbnede en ny verden for mig. Jeg opdagede min bevidsthed om spiritualiteten. I dag ved jeg at den altid har været der, men pakket væk for ”det var for mærkeligt” og var bange for, at blive dømt underlig.

I dag bruger jeg min faglige kompetencer og min intuition, en metode så du opnår resultater og personlige mål.

MIN DRØM
Min drøm har altid været at hjælpe andre mennesker. I dag arbejder jeg med mænd og kvinder midt i livet, som ønsker at skabe forandringer i den fysiske krop og at udvikle sig personligt. Væk fra stress og evt. overvægt.

Krop, sind og sjæl hænger sammen og vil påvirke dit privat liv og arbejdsliv i positiv retning.

Det at knække koden, så du udvikler dig og når i mål er min drivkraft samt mit speciale.
Balancen i livet…Den var i mange år væk hos mig.

Jeg var præcis 45 år, da jeg vågnede op til livet. At kunne mærke den fysiske krop (uden smerter eller stivhed), sindet (bevidsthed i hovedet) og sjælen (at bruge din mavefornemmelse) gir så meget energi.

Energi til livsglæden og til at turde være mig med alt. Slut med at nøjes gir mig også modet til at shine…præcis som jeg er.

Body-Invest
IMG_7325

“Hanne er den sparringspartner jeg altid har ledt efter.

Jeg har opnået et vægttab og en flot holdning. Jeg er blevet glad for mit spejlbillede.

Mine kollegaer har gjort mig opmærksom på at jeg har fået en skøn udstråling, er blevet afbalanceret og nærværende.”

Body-Invest
BI Charlotte E

“Forløbet hos Hanne har givet mig kropsbevidstheden og glæden ved min krop tilbage. Min selvtillid er boostet, noget mine opgivelser har bemærket og kommenterer flittigt på.

Overskuddet og livslysten i hverdagen er vendt tilbage og nu er det ingen sag at være fyldt 50 :)

Hanne evner at få det bedste frem i mig, tak.”

Body-Invest
BI Edda

“Var det ikke for Hanne, havde jeg ikke kunnet passe mit fuldtidsarbejde i dag!

Både krop og psyke har fået en gennemgang, bearbejdning og redskaber for at komme videre.

Resultatet er en lettere og stærkere krop, samt sundere og mere målrettet psyke. Tak for dig Hanne!!”

Instagram