Elsk din krop

Unknown 3
Ja ja det kan du sagtens sige". Du kan vælge at flygte eller nyde din krop. Du har fået tildelt din krop og kan ikke sådan lige stikke af fra den. Så vær nænsom ved den, gør den til din bedste ven. Husk det er op til dig hvordan du behandler kroppen (bilen, partneren m.m.)🤓
Pt. er jeg pumpet med væske (5 kg lige nu ) grundet noget medicin, som jeg snart er ude af. Har jeg haft det svært med mit spejlbillede, måneansigt og tøj der strammer. Jep, ellers ville jeg lyve😄
Til gengæld taler jeg pænt til mig selv, spiser alt det der er godt for mine celler, for at heale kroppen og sørger for at få alt det søvn jeg har behov for. Så hvis min krop fortæller t jeg har brug for 15 min på sofaen efter job, så gør jeg det😍
Mange af os spiser på følelserne og gider ikke engang ulejlige sig med, at prøve noget nyt. Men brokke sig over kroppen, selvom den sladre... det gider vi😅
Har du tænkt over hvordan du taler til dig selv? Hvordan er dit søvn mønster? Hvilken type "brændstof" spiser du igen og igen, selvom du ved at maven/huden/eksemen bliver irriteret🧐
Livsstil ændring er ikke nemt. Der findes ingen quick fix... for det prøvede jeg selv i mange år. Og den der motivation er ikke på hylderne i Netto🤩
Der skal nye strategier til for din hjerne vil løbe om hjørner med dig. Hjernen vil spare energi og ikke meget for forandringer😱
Skab en skøn weekend🥰