Lidt om mig.

Jeg er mor til 2 drenge, har et barnebarn, en lille hund Bailey og er kæreste med Asger. Jeg er fjollet og elsker livet…men sådan har det ikke altid været.

Jeg har været sygeplejerske i 25 år men som årene gik, så jeg flere og flere stressramte og depressive mennesker.  Jeg har altid været meget nysgerrig på mennesket og for 12 år startede jeg Body-Invest. Jeg ønskede at hjælpe og vejlede mennesker, til et liv med livskvalitet og glæde med mere bevidsthed. Dit drømmeliv.

De første år var med kost og træning. De sidste 8 år har jeg studeret hvad der sker i hjernen. I dag arbejder jeg primært som mentaltræner. Opbygning og ændring af dig starter i hovedet. Mine klienter er sportsfolk, chefer og de der er midt i livet, og som ønsker øget livskvalitet og mental succes.

Som tidligere bjergbestiger ved jeg, at det er vigtigt med mål og samtidig at have fokus på processen.

Når ikke jeg arbejder eller uddanner mig, så er jeg thermalist. Is-bader og dyrker saunagus. Er selv gusmester, nyder når vi holder arrangementer. Mikrostress for kroppen, der gør dig stærkere, mere modstandsdygtig og udholdende. Naturen er min ven.

 Jeg har selv været ramt af hamsterhjulet, stress, overvægt og en skilsmisse. Jeg måtte ramme bunden, inden jeg begyndte at lytte til livet. I dag er jeg underviser i mentaltræning, foredragsholder og har lavet en kogebog. Ernæring og vitaminer er også en af grundstenene til et godt helbred.

Jeg arbejder med holistisk sundhed på et videnskabeligt fundament. Jeg har udarbejdet et Mentor forløb, hvor jeg bruger Body-Invest metoden. En metode der består af kognitive og metakognitive værktøjer, der sætter dig fri af tankemylder, bekymringer til et liv du så meget fortjener. Det gode liv, et liv i balance.

Jeg tror på at alle kan opnå hvad de ønsker, det starter med en beslutning.

Om Hanne