At bidrage.......

sommer spanien 2024
At bidrage og ydmyghed...
Jeg bidrager hvor jeg kan. I DK kommer janteloven ind "hvad er bagtanken, født med en guld ske i rø..., eller ja du kan sagtens". I Spanien, hvor jeg er har været er det anderledes🙏
Jeg tilbød en klient med Parkinson (en grim sygdom) at tage med ham på ferie. Jeg har selv betalt billetten, og der var ingen penge imellem os. Jeg vil gerne sammen med min kæreste vise ham, at livet er hvad vi gør det til... uanset vores fysiske udfordringer. Og at vi kan mere end vi tror er muligt.
Alex oplevede pludselig, at han kan mere, skulle acceptere pauser når kroppen strejkede og, at han ikke blot er en diagnose men et kærligt menneske, der har brug for kærlighed og accept, i stedet for medlidenhed.
Jeg levede mit liv med disse to mænd i 10 dage. Dvs. daglig op kl. 6-6.30, morgen meditation, kaffe, gåtur i bakket terræn, 2-300 trapper (hver dag), 3 styrke øvelser afslut med vejrtræknings øvelser og lækker morgenmad. Resten af dagen bød på pauser, udflugter, stand, middagslur og mental træning (og jeg lidt lektielæsning).
Hvis ikke vi spiste ud, så var Asger og jeg i køkkenet (I lovet it). Jeg er gammel sejler og ville på havet. Asger og jeg ville gerne give Alex en tur på havet (med skipper). En glæde spredte sig, og da vi kom ombord sagde han "dette har jeg ofte drømt om, jeg er virkeligglad inden i".
Jeg fik spørgsmålet "hvorfor gør du dette"?. I DK bliver alt vendt til mistænkelighed. Men jeg gør det, fordi jeg kan og ønsker det. Jeg vil gerne gøre en forskel og hjælpe andre med det gode liv
På samme tur mødte jeg en dansk kvinde, så vi endte både til arrangement med rock-mamma og dagen efter blev jeg og Asger inviteret hjem til en dansk rigmand. En mand, der bidrager til flere organisationer. Her overværende vi i kærlighed og ydmyghed bidrag. To fantastiske aftener jeg ikke havde set komme og er mega taknemmelig for
At bidrage og taknemlighed kommer altid igen...
Hvor bidrager du i dit liv?
Tusind tak for dig Alex, tak fordi du har kastet dig ud i nye udfordringer og bevist for dig selv at du kan mere end du tror. Tak for en fantastisk sjov ferie.
Skab en skøn dag
🥰