Hvor glad er du?

Hvor glad er du.

Hvor glad er du...
Har du overvejet hvor glad du er? Jeg bliver ofte spurgt om jeg altid er glad, og ja det er jeg. Sådan har det ikke altid været, men jeg har tog en beslutning i 2014, om at jeg vil være glad🥳 En spurgte mig engang i en lufthavn om jeg var Ole Henriksens søster

🤣Jo jo men der er jo også triste dage, hvad gør du der. Der er jeg også glad. Jeg ser på den udfordring, der er. Er det noget, der er inden for min kontrol eller er det et vilkår (eks. Benzinen stiger). Kan jeg ikke ændre på det, så parkere jeg det. Dvs. jeg ikke lang til på at bekymre mig på det, jeg ikke kan ændre på.
Det er også en af grundene til, at jeg ikke ser nyheder. Det jeg har brug for at vide, søger jeg efter🤩

En af grundene til, at hjernen ofte er drænet er pga. "frygt" nyheder, alt for meget skærm tid og bruger tid på alt det du ikke kan ændre på🥹

Vær mere nærværende😍

De sidste 10 år har jeg studeret hjernen og set på vores handle mønster, øget medicin indtag, diagnoser, stigninger i stress, angst og depressioner🤓

Da jeg stoppede som sygeplejerske havde jeg en intension om, at bevise at mennesker kan få det bedre, uden at lande i sygehus-systemet og uden/med så lidt medicin som muligt🙏

Min Mentor forløb har nu hjulpet mange fri af stress, angst og depression. Ud til et liv med glæde og overskud. Bonussen har været vægttab, mere nærværende forældre/partner😍

Hvor mange timer bruger du på at bekymre dig, om noget der er uden for din kontrol? Tænk over hvad er du taknemmelig for🧐

Skab en dejlig dag🥰