Frygt og mod

Frygt og mod

Kender du til det? Det gør jeg, men også mange af mine kunder.

Frygt og mod er tit uvenner, men også u adskillig. Hvem lader DU fylde i forhold til dit mål

Frygten for at fejle/ikke at gøre det godt nok. Uanset om det er på en ny date, et vægttab, personligudvikling eller søge et anderledes job. Det kan være alt. Ofte så bruges tid og penge som undskyldning, for så har dit ego det godt

Alle indeholder frygt også de seje, kendte eller mig. Reelt er det ikke frygten, der tager pusten fra dig, men de følelser bagved. Altså at turde fejle, stærk nok, slank nok, dygtig nok, flot nok m.m.

Handlingen bliver, at du holder dig selv tilbage. "ah for dyrt, tiden, prøvet før så det virker nok ikke for mig, mangler motivation" osv.

Tanke-følelse- handling.

Du får aldrig et bedre liv end dine følelser tillader dig. Dit liv ligger i dine følelser. Den grundform, du er lavet af... ligger i din underbevidsthed

Måske du som barn kun fik ros når noget gik godt, lavet en perfekt tegning, gode karakterer eller når du var ikke plagede m.m. Dette bliver plantet i din underbevidsthed og derfor agerer du som du gør.

Vi er så meget på afveje i forhold til et godt liv. Vi sørger for det ydre spiller (rejser, café besøg, smukt hjem m.m.) men glemmer det indre

Derfor rammes du at stress, angst, depression eller måske ensomhed. Brug frygten som din katalysator og sæt modet i spil. Du indeholder mod, pak det ud

Da jeg blev selvstændig, sagde mit faste job op og sad med 2 små drenge, da fyldte frygten, men jeg brugte den til noget positivt og øvede mig hverdag i at være modig. Har jeg fejlet x mange? Jo tak, men det har også gjort mig klogere

Uden fejl ingen læring. Husk at række ud, der er altid hjælp at hente

Hvad er dit mål/drøm?

Skab en skøn dag