Mit nye liv.

Mit nye liv 1
Jeg sidder en lørdag aften og ser denne ærlig opdate, på min kundes egen FB profil. Wau jeg blev rørt. Har fået lov til at dele.
Susanne er chef, men bøvlede i det skjulte med sig selv... vægten fik skylden. Kender du det? 🤓 Tusind tak for at dele Smukke kvinde🥰
Jeg har kæmpet med mig selv og mit mindset.
Jeg tog oprindeligt kontakt til Hanne fra Body Invest, fordi jeg synes jeg havde en mavedelle og et par ekstra kilo, der lige skulle fjernes for, at jeg kunne være tilfreds.
Maven forsvandt og kroppen stod helt skarp, det bløde er kommet tilbage, men jeg synes det er helt okay.
Jeg har altid tænkt meget over, hvordan jeg opfører mig, og hvad andre tænker om mig🫣
Jeg har feks. Altid bildt mig selv ind at jeg ikke kan danse, så jeg har først været at finde på et dansegulv efter jeg havde drukket mig mod til. Og selv der har jeg følt at hele rummet kun har kigget på mig og ventet på at jeg ikke kunne holde rytmen, så de kunne grine af mig😅
I dag danser jeg fordi jeg har lyst. Jeg er fuldstændig ligeglad med, om jeg træder ud af takt, træder en over tæerne eller ser fjollet ud. Og det er fårking fedt.. Jeg behøver ikke engang promiller først! 😜
Jeg har altid gået i neutralt tøj. Sort, hvid, grå og selvfølgelig jeans.. Hvis det skulle være vildt, kunne jeg godt hoppe i en beige bluse. Igen har jeg også været obs på, om jeg var for gammel til at gå i noget bestemt tøj.
Jeg har nu udskifte min garderobe. Jeg har ikke købt et eneste stykke sort tøj, men derimod masser af farver til både hverdag og fest. 🥳
I maj var Morten og jeg i Rom og den allerførste dag kommer en fremmed hen til mig og siger, din kjole er meget smuk😍
I går var jeg til Rammstein koncert i Odense og 2 piger kommer hen og siger fuck hvor er dine sko flotte. Den ene spørger, om jeg vil bytte med hendes udtrådte sko 🤣
Igår igen sagde en "fede sko, de er jo helt pinke"😍
Det giver mig et kæmpe boost når verden omkring mig, giver komplimenter til en vildt fremmed. Det er sikkert noget, jeg vil prøve selv at gøre i fremtiden. Jeg ved, hvordan det føles.🥰
Jeg sidder på Mac. Donalds HELT ALENE, og spiser min mad. Fuldstændig ligeglad med hvad alle andre mener. Det har jeg ikke prøvet før.😃
Jeg har altid synes, det er sørgeligt, når folk sidder alene og spiser eller tager alene i biografen osv. Men jeg kender jo ikke andres grund til at sidde alene, ligesom dem omkring mig ikke kender min udfordring til mig selv. 😅
Før havde jeg taget maden med og spist den i bilen, så ingen kunne se jeg spiste😱
Jeg er blevet klogere på mig selv, fået meget mere selvtillid+selvværd og i den grad mod på at gøre det, som JEG synes er fedt og ikke det jeg tror andre mener er rigtigt.
Kæmpe tak for værktøjerne Hanne, jeg kan anbefale alle et smut forbi dig.
Jeg elsker mit "nye" mig😍