Jeg er så glad.....

Hanne Coach

Det er så vildt...

Jeg har nu haft de første 10 "kaniner" igennem. Wau nogle tilbage meldinger efter traumebehandlingerne.


Vi har alle traumer/sår fra barndommen. Noget som trigger dig igen og igen. Det kan være i din hverdag, kæreste relation, business eller ved bestemt hændelse (eks. synet af en stor hund). Symptomerne er mange. Alt fra uro, smerter, flugt, depression, skyld/skam, håbløshed m.m.

En ældre kvinde kom pga. dårlig søvn, havde svært ved at overskue ting, der hurtigt blev til kaos og tungsindet. Denne tilbagemelding er lige kommet retur


Hej Hanne. Det går faktisk godt. Har fået en bedre nattesøvn. Jeg kan meget bedre være i kaos (har været til børnefødselsdag med masser af larm og ret kaotisk, hvor min datter lige har sagt at der ikke var noget at mærke på mig). Er ikke så tungsindig og det giver mig en lethed følelse. Jeg tror selv der er mange ændringer på vej. Tak for behandlingen. Kh. Ingrid


Er du træt af dine følelser/være der hvor du er nu, smerter, uro, tomhed, fobier m.m. så er du velkommen til at kontakte mig på 42385685.