Din rustning eller dit tempel.

Blog 3

Din rustning eller dit tempel...

Er du den der er hurtig på aftrækkeren. Det hurtige svar, de hurtige bevægelser (du tager måske også over hvor andre forsøger)? Bange for at miste kontrollen? Din indre stemme er ikke din bedste ven? Altid bevidst/ubevidst klar med et forsvar... fordi du har været vant til det siden barndommen. Du har lavet en rustning der beskytter dig.

Jeg kommer fra dysfunktionelle kår, blev mobbet i skolen, min første kæreste jeg tiltræk var mig utro og min første ægtemand indeholdt alt det jeg kendte fra barndommen. Jeg havde ubevidst lavet en stabil rustning, der beskyttede mig... samtidig med at jeg ubevidst tiltrak alt det kendte (der ikke var godt for mig). Jeg levede et liv fra underbevidstheden, spiste på følelserne og talte grimt til mig selv. Levede ud fra min barndoms kodningen

Samtidig vidste jeg, at jeg havde en mission... at der var en årsag til, at jeg var kommet til verden. Var blot usikker på hvad! Min rejse har været vild, ikke altid pæn eller sjov men lærerig.

Idag er min rustning faldet fra hinanden og behandler min krop som et tempel. Jeg bor i den og kan ikke stikke af fra den. Jeg har fået den tildelt og passer på den, så godt jeg kan. Jeg er stolt og glad... men sådan var det ikke de første 45 år af mit liv.

Idag arbejder jeg ikke længere som SYGEplejerske men med det hele menneske udfra et holistisk syn i Body Invest. At se et menneske udvikle sig og stråle. At se rustningen blive løsnet og se mennesket bagved udfolde sig er fantastisk.

Alle har krav på et godt liv og du bestemmer. Du kan flytte dig. Ofte kræver det hjælp og sparring, for det ukendte er jo "farligt"... også kaldet ud af komfortzonen.

At komme fri af din barndoms kodning (din indre kritikker, overbevisninger m.m.) vil give dig en frihed og et liv i overskud.

Idag er mit liv sjovt, lærerigt og fyldt med vidunderlige mennesker, der er med til at berige mig.

Har du en indre kritikker? Har den meget taleplads? Hvis stemme er det?

Du er hel og god, husk det.

Skab den skønneste dag