Pauser

pause blog

Har du pauser i løbet af dagen? Væk fra mobilen og pc skærmen? Det blå lys fra skærmen dræner hovedet og om aftenen kan det påvirke din søvn.

Hjernen modtager mange indtryk hele dagen men arbejder også om natten. Om natten renser den ud, rydder op og har derfor brug for pauser ellers vil du opleve træthed.

Hjernetræthed Tænk på når du ændrer en vane. F.eks. kostændring. Det går godt i starten men så kommer hverdagen og overtager, hjernen vil spare energi og ryger derfor tilbage til det kendte (også selvom det ikke er godt for dig). Ændringer kræver tid så det bliver din nye autopilot.

Hvis du vil dig, så hold nogle pauser. Gå i frokostpausen, sid 5 min og mediter eller se ud af vinduet. Og grin. Her fylder du dig gratis op med lykkehormoner.

De der kommer til mig med stress, da arbejder vi med meditation, pauser, selvkærlighed og redskaber dig får dig stressfri og glad.

Glemmer du dine pauser så bliver hjernen træt, du spiser ubevidst mere fedt og sukker (fordi kroppen har brug for den energi), du bliver kort luntet, tænker måske ikke klart og kreativt (handlings orienteret) og glemmer. Måske går det ud over din søvn.

At holde pause og så være på mobilen... er ikke hjernepause.

Husker du dine pauser?